img img img img
Rólunk

Fiatalos csapat modern eszközökkel

A mi küldetésünk, hogy modern eszközökkel és gépekkel, lehetőség szerint teljesen vegyszer mentesen elvégezzük a takarítási munkákat. Lehet szó beltérről vagy kültérről egyaránt. Egyszerűbb munkáknál 220 V hálózatról működő gépeket tudunk alkalmazni.  Nagyobb teljesítmény érdekében benzines vagy 380 V hálózatról működő ipari mosókat használjuk.  Minden esetben felmerjük a helyszínt és adunk árajánlatot. Ilyenkor próba mosást is végzünk.

Author Image

Author Signature

Küldetésünk

Szeretünk takarítani és tudatosan zöldek vagyunk, számunkra fontos a környezet megóvása! Sok embernek nincs erre ideje vagy megfelelő eszköze. Mi szívesen levesszük ezt a terhet Önről! Beltéren és kültéren egyaránt.

Vízió

Modern eszközök használatával minimálisra csökkentjük a vegyszerek használatát. Például a meleg vizes magasnyomás újjá tudja varázsolni az olajos, zsíros felületeket vegyszerek nélkül.

Stratégia

Személyes felmeréskor próba tisztások elvégzésével kiválasztjuk a legalkalmasabb tisztítási módszereket. Addig dolgozunk ameddig szükséges! Nálunk mindig az Ügyfél elégedettsége az első!

brand
brand
brand
brand
brand
brand