Hideggőzös fertőtlenítés

A Bactakleen a világ első gyógynövény alapú antibakteriális kezelő rendszere, TÜV vizsgálattal bizonyítottan elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9%-át.  Továbbá ez a forradalmian új kezelés 2-3 hónapig aktív antibakteriális réteget képez a köd által érintett felületeken. Tanúsítványok

 A berendezés a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus “nano méretű” tisztítórészecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben.

Használata veszélytelen, gyors, nem okoz kellemetlen szagot.

Bactakleen koronavírus ellen is hatékony!

A Bactakleen Ultramis humán koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták az EN 14476:2013 szabvány szerint – sikeres eredménnyel!
A Bactakleen Ultramist 10 perces hatásidőt követően 99%-ban, 20 percet követően csaknem 99,9%-ban hatékony!
A dokumentumot a svájci központú SGS tanúsító intézet és laboratórium bocsájtotta ki.
Ezzel jelenleg egyedülálló a magyar piacon!

Baktériumok és a Bactakleen

A baktériumok folyamatosan jelen vannak az életünkben. A levegőben és a különböző, napi szinten kézzel többször érintett felületeken, mint például az ajtókilincseken, korlátokon, kapaszkodókon, csaptelepeken, asztallapokon, számítógépes egéren és billentyűzeten, kapcsolókon stb. Nem láthatók és több bajt okozhatnak, mint amennyit nekik tulajdonítunk.  

A hétköznapi használati tárgyak, mint például a bevásárlókocsik, játszótéri eszközök, vagy asztalok és székek, járművek kapaszkodói tele vannak olyan baktériumokkal, amelyek veszélyesek lehetnek.

A levegőben lévő baktériumok, a penész és a penészgomba, a légkondicionáló rendszerének sötét mélyedésein belül alkotnak telepeket. Ezen mikroszkopikus méretű biológiai szennyező anyagok hatására az esetenként zárt körű szellőző-, vagy klímaberendezések használatakor a lakástulajdonosok, az autókban tartózkodók, diákok, irodai dolgozók és ügyfeleik folyamatosan ki vannak téve az egészségtelen légáramlás káros hatásainak.

Felhasználási terület

A megfázásos időszakban bár pár nap alatt kigyógyul a beteg, az autó és a helyiségek tele lesznek kórokozókkal. Miért fertőzne meg másokat?

A Bactakleen Ultramist használatával el lehet kerülni az óvodai, iskolai, irodai keresztfertőzéseket, de jó szolgálatot tesz személy-, vagy tömegközlekedési eszközökön utazók egészségének védelme érdekében.

Épületekben, valamint külső felületeken

 • Egyedi és egylégterű irodákban
 • szellőző rendszerekhez, egyedi és központi légkondicionáló rendszerekhez
 • mozitermekben, szállodai szobákban, éttermekben, tárgyalókban
 • kül-, és beltéri felületek antibakteriális kezelésére.

Légkondicionálók belső csatornáinak, érinthető felületeinek fertőtlenítése az egészséges környezet kialakítása és megóvása érdekében annak céljából, hogy a dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek ne legyenek kitéve a zárt téri körbefertőzés veszélyének.

A közlekedésben

 • Személyautók, taxik, bérautók, kölcsönzött járművek
 • buszok, villamosok, metrók, vasúti kocsik
 • lakókocsik, hajók, repülőgépek

belterének, szellőző és klíma rendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeinek fertőtlenítése és tartós védelemmel való ellátása az utazóközönség, és a járműveken dolgozók egészségének védelme érdekében.

Az egészségügyben

 • Fogorvosi és orvosi rendelők
 • egészségügyi kezelő helységek
 • mentőautók, betegszállítók
 • várakozó-, és öltöző helységek

szellőző és klíma rendszereinek, felületeinek fertőtlenítése és tartós védelemmel való ellátása a betegek, kísérők, látogatók, valamint az orvosok és nővérek egészségének védelme érdekében.

Veszélytelen

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek – különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

Tartós hatás

A Bactaklen Ultra Mistet a Chemlab a tartósság szempontjából is tesztelte. A Chemlab bizonyította, hogy az Ultra Mist használatával végzett kezelés után a baktériumok és gombák csak 2 hónap után indulnak ismét növekedésnek.

Bactakleen VS Ózon